Tekstbureau LongStoryShort heeft meegewerkt aan diverse internetprojecten. Van nieuwe sites ontwikkelen en migreren, tot redigeren, herschrijven en teksten produceren. Voor diverse websites, digitale nieuwsbrieven en online magazines.

Hieronder een selectie van webprojecten.


Poiltievakbond ACP

Ontwikkeling nieuwe websites
acp_logoIn januari 2017 heeft LongStoryShort meegewerkt aan de totstandkoming van een nieuwe website voor de politievakbond ACP en voor ACP Rechtshulppolis. Zie www.acp.nlacprechtshulppolis.nl, ikbenboa.nl en coalitievoorveiligheid.nl.

 


Poiltievakbond ACP

Eindredactie digitaal magazine
acp_logoIn maart 2016 heeft LongStoryShort meegewerkt aan de totstandkoming van een digitaal magazine voor de politievakbond ACP over de personele reorganisatie bij de Nationale Politie. Zie Check de reorganisatie

 


De Persgroep

Docent Masterclass SEO-proof schrijven
PERSGROEP_LOGO_V_RGB-sohoIn januari 2015 verzorgde LongStoryShort een workshop voor journalisten van De Persgroep (Trouw, de Volkskrant, Parool, AD) over zoekmachinevriendelijke teksten schrijven. Zie Campus De Persgroep.

 


Provincie Utrecht

Eindredactie, contentmigratie en diverse projecten
logoProvincieUtrechtLongStoryShort heeft diverse projecten bij de provincie Utrecht gedaan, waaronder een contentmigratie waarbij een grote hoeveelheid content moest worden teruggebracht, geherstructureerd en herschreven. Daarnaast heeft LongStoryShort teksten geschreven voor diverse projectensites. Tussen 2010 en 2015 deed LongStoryShort herhaaldelijk interimklussen als web- en eindredacteur corporate website en intranet.


Poiltievakbond ACP

Eindredactie print en web
acp_logoTussen 2010 en 2015 heeft LongStoryShort op structurele basis de eindredactie gedaan voor de corporate website van politievakbond ACP en het ledenblad Politiebericht. Daarnaast heeft LongStoryShort diverse projecten voor de ACP gedaan waaronder twee contentmigraties uitvoeren (internet en intranet), een nieuwsbrieftemplate ontwikkelen en een handboek voor nabestaanden schrijven.


NCRV’S OngekendTalent

Eindredactie en communitymanagement
ncrv_logoIn 2013 en 2014 onderhield LongStoryShort de website OngekendTalent, een communityplatform van de NCRV voor muzikanten en kleinkunstenaars. Werkzaamheden: nieuwsberichten schrijven; crossmediale events initiëren (in samenwerking met Radio 2, 3FM, popzalen en muziekorganisaties); een wekelijkse nieuwsbrief samenstellen; nieuws en events uitzetten via social media; communitybeheer en user generated content modereren. Zie OngekendTalent (thans 3FM Serious Talent).


Vereniging Eigen Huis

Contentmigratie en eindredactie
vehIn 2013 verzorgde LongStoryShort de contentmigratie voor Vereniging Eigen Huis waarbij een grote hoeveelheid content moest worden geredigeerd en SEO-proof moest worden gemaakt. Gedurende zeven maanden was LongStoryShort verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de corporate website (nieuws, blogs, dossiers publiceren) en het ontwikkelen van een SEO-checklist voor de redactie van Eigen Huis.


BOVAG

Contentmigratie en eindredactie
bovagIn 2014 verzorgde LongStoryShort een contentmigratie voor BOVAG. Daarbij moest een grote hoeveelheid content worden teruggebracht, geherstructureerd, geredigeerd en SEO-proof worden gemaakt.

 


NCRV P@perclip Magazine

Copywriterncrv_logoIn 2011 heeft LongStoryShort de teksten geschreven voor de eerste editie van P@perclip Magazine, het online magazine van de NCRV. Eveneens de ingeproken teksten van presentatrice Jetske van den Elsen.

 


ST. Antonius Ziekenhuis

Copywriter
antoniusIn 2011 heeft LongStoryShort alle teksten herschreven voor de website van het St. Antonius Ziekenhuis, afdeling Alnatal in Nieuwegein. (Zorg rondom zwangerschap en geboorte).

 

 


Verftheater

Nieuwsbrief
VerftheaterIn 2011 heeft LongStoryShort een wervende nieuwsbrief geschreven voor het Verftheater in Utrecht.

 

 


Diverse websites

Webontwikkeling
irenebinkDe afgelopen jaren heeft LongStoryShort een aantal websites ontwikkeld in Typo3, Drupal en WordPress (deze website), waaronder www.simunye.nlwww.irisbekkers.nl, the Blues Federation en www.irenebink.nl.