Arno_Hagemans_125LongStoryShort is het tekstbureau van journalist, tekstschrijver en redacteur Arno Hagemans. Gevestigd in Woerden. Sinds zijn afstuderen aan de School voor Journalistiek in Utrecht in 1993 schrijft en redigeert hij teksten voor vak- en dagbladen, (online) magazines en websites. Hij ontwikkelt en onderhoudt ook websites. 

Arno Hagemans werkt thuis, of op locatie bij een opdrachtgever. Hij is ook beschikbaar voor interimklussen en tijdelijke vervanging.

Referenties

Lees hoe opdrachtgevers de samenwerking met Arno Hagemans van Tekstbureau LongStoryShort hebben ervaren.


“Arno is een gezellig en aimabel mens. Maar vergis je niet, hij is ook gezegend met een scherpe pen en een hoog productieniveau. Een goede webredacteur en een aanwinst voor een team.” 


“Arno is een harde werker, die doet wat hij belooft, hij houdt zich aan zijn deadlines en de prijs- kwaliteitverhouding is uitstekend. Daarnaast is hij nooit te beroerd om een stapje extra te zetten voor zijn klanten. Kortom; zeer tevreden over zowel zijn werk als over de persoon Arno.”


  • Evelyn Brinkman (Adviseur Digitale Communicatie/Webmanager Provincie Utrecht)

“Arno heeft ruim 1,5 jaar als webredacteur gewerkt voor diverse klussen bij de provincie Utrecht. Hij is – als geen ander – in staat ingewikkeld overheidsjargon te vertalen naar helder geschreven en gestructureerde webteksten! Zijn streven naar perfectie kenmerkt hem!” 


  • Lia Gorter (Directeur Stichting Cultuur Inventarisatie)

“Prima gedaan. LongStoryShort heeft onze stichting goed tot uitstekend van advies gediend. Korte stukjes herschreven, zodat de teksten duidelijk en helder overkomen. Wij zijn zeer tevreden over het aanbod en de uitvoering van opdrachten en zullen in voorkomende gevallen opnieuw een beroep op LongStoryShort doen.”


“Ik ben via internet bij dit bedrijf gekomen daar ik op zoek was naar een professionele tekstschrijver voor mijn web site/nieuwsbrief en reclamedoeleinden.Zelf ben ik hier niet zo handig in. Na wat stukken te hebben geleverd en informatie te hebben gegeven zijn ze aan de slag gegaan. Het resultaat is een zeer professionele nieuwsbrief geworden. Met bindende teksten en vooral een geschikte zinsopbouw. De brief / het reclamemateriaal is voor zakelijke doeleinden bestemd. Ik heb hier zeer positieve reacties over mogen ontvangen van zeker niet de kleinste ondernemers/bedrijven. De tekst is bindend, to the point en niet makkelijk over heen te lezen. Iets wat niet meevalt. Kortom een lang verhaal, kort geschreven. Complimenten hiervoor! Direct contact met de schrijver, snelle en vlotte mailwisseling.”