Lees hoe opdrachtgevers de samenwerking met Arno Hagemans van Tekstbureau LongStoryShort hebben ervaren.


“Arno is een gezellig en aimabel mens. Maar vergis je niet, hij is ook gezegend met een scherpe pen en een hoog productieniveau. Een goede webredacteur en een aanwinst voor een team.” 


“Arno is een harde werker, die doet wat hij belooft, hij houdt zich aan zijn deadlines en de prijs- kwaliteitverhouding is uitstekend. Daarnaast is hij nooit te beroerd om een stapje extra te zetten voor zijn klanten. Kortom; zeer tevreden over zowel zijn werk als over de persoon Arno.”


  • Evelyn Brinkman (Adviseur Digitale Communicatie/Webmanager Provincie Utrecht)

“Arno heeft ruim 1,5 jaar als webredacteur gewerkt voor diverse klussen bij de provincie Utrecht. Hij is – als geen ander – in staat ingewikkeld overheidsjargon te vertalen naar helder geschreven en gestructureerde webteksten! Zijn streven naar perfectie kenmerkt hem!” 


  • Lia Gorter (Directeur Stichting Cultuur Inventarisatie)

“Prima gedaan. LongStoryShort heeft onze stichting goed tot uitstekend van advies gediend. Korte stukjes herschreven, zodat de teksten duidelijk en helder overkomen. Wij zijn zeer tevreden over het aanbod en de uitvoering van opdrachten en zullen in voorkomende gevallen opnieuw een beroep op LongStoryShort doen.”