LongStoryShort rekent een uurtarief dat altijd in overleg met u wordt vastgesteld. Het is ook mogelijk een prijs per pagina of per woord af te spreken.

Vrijblijvende offerte

Vanzelfsprekend varieert het aantal uren per opdracht. Daarom maakt LongStoryShort na een oriënterend gesprek een vrijblijvende offerte. Daarin worden de kosten uitvoerig gespecificeerd.

Print

Voor artikelen in dagbladen en tijdschriften wordt vaak een prijs per pagina of per woord berekend. Deze prijs wordt vooraf vastgelegd. Uiteraard is het ook mogelijk een fixed price af te spreken voor een project.

Wisselend uurtarief

Het uurtarief wisselt, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Redigeren gaat sneller dan nieuwe teksten schrijven, zoals een interview of een achtergrondartikel. Bij een contentmigratie worden technische handelingen verricht in een contentmanagementsysteem (cms) in combinatie met teksten redigeren en pagina’s opmaken. Tenslotte maakt het ook nog uit of er al dan niet op locatie wordt gewerkt. LongStoryShort rekent een uurtarief vanaf 45,- exclusief btw.

Korting op uurtarief

Organisaties met een sociale of ‘groene’ signatuur krijgen een speciale korting op het uurtarief tot maximaal 10 procent.

Spoedtarief

Het is voor alle uiteenlopende werkzaamheden mogelijk een projectprijs of fixed price af te spreken. Of in speciale gevallen een spoedtarief.

Tarieven LongStoryShort

Werkzaamheden Uurtarief Per woord Totaal
Redigeren € 45,- € 0,10
Migreren € 50,-
Eindredactie € 55,-
Journalistieke artikelen € 0,25
Schrijftraining € 65,-
Ontwikkelen website < € 500,-
Bedragen excl. BTW

Leveringsvoorwaarden